~Titti~ Badväder!

1kommentarer

Barnen som har känt av biverkningar från vaccinationen i några dagar är nu sina vanliga glada jag igen. Förutom att Leif målar en del har vi just nu paus i renoveringen på övervåningen så jag ville att vi skulle göra någon semester-/familjeaktivitet. Med 12 grader ute beslutade vi oss för att bada inne och begav oss till Arena Skövde!
 
Vi var inte ensamma om att komma på den idén inte, det var knökfullt! Men vi fick plats! På Arenan har barnen bara badat i den varma bassängen tidigare, men nu har de ju badat i kyligare pooler under sommaren så det var inga problem. Oj vad roligt de tyckte det var! De älskar det verkligen!!
 
Först var vi i "undervisningspoolen", en mindre pool med vatten som når de vuxna till midjan ungefär. Där kunde vi träna på att dyka och hoppa från kanten. Sen gick vi in till upplevelsebadet och bort till "drakpoolen", den är för de allra minsta barnen och där är vattnet lite varmare. Vi lekte med leksaker i vattnet och testade "vulkanen" som sprutade vatten när den exploderade. Där fanns även en liten ruschkana som barnen åkte för första gången. Behöver jag säga att den var en succé? 😄
 
 
En fin familjedag med våra goa ungar!
~Titti

1 kommentarer

Käthe Nilsson

27 Jul 2015 16:45

Mysigt med tvillingar. :) Jag skulle vilja veta vad ni anser om #tvillingupproret och om det är något ni skulle kunna tänka er att stödja?

Svar: Hej Käthe! Jag deltar i #tvillingupproret på Facebook, Instagram och andra forum. Jag står på lika rättigheter för Alla barn <3 ~Titti
~Titti & Leif -

Kommentera

Publiceras ej