-Leif- Valrörelsen startar på allvar i Skövde

0kommentarer

Under veckan så startar Centerpartiet i Skövde årets valrörelse på allvar. Vårens förvalskampanj kombineras med aktiviter kopplade till Europaparlamentsvalrörelsen. Valrörelse är roligt, att möta väljarna och diskutera frågor som rör människor i vardagen och som går att påverka tillhör det bästa som politiker.
I veckan så kommer hushållen i Skövde kommun att få något i brevlådan, håll utkik! På fredag ställs valstugan upp på Hertig Johans Torg och på lördag så blir det fullt med aktiviteter. Även debatterna inför höstens kommunval bärjar att komma i gång om än fortfarande ganska blygsamt, på tisdag kväll är det dags för debatt i Timmersdala.
 
Veckans agenda inneghåller mer än valrörelse, på tisdag så presenterar Allianspartierna i Skövde budgeten för 2015-2017. På fredag har Småföretagarnas A-kassa stämma i Stockholm, Sveriges största sammanslutning av småföretagare, 120.000 stycken enskilt anslutna medlemmar. Sedan 2002 har jag varit ordförande för SmåA och jag står till förfogande för ännu en tvåårsperiod om stämman så vill.
 
Veckan i övrigt innehåller som vanligt många möten, företagsbesök och dessutom har Titti och jag tre aktiviteter under veckan inför sommarens tillökning med tvillingar.
 
/Leif
 
 
 
  
Alliansen, Centerpartiet, Europaparlamentsval, Skövde, SmåA, Valrörelse, Valstuga, Walterum,

Kommentera

Publiceras ej