- Leif- Slutspurt på en intensiv valrörelse

0kommentarer

Under två veckor har Centerpartiet i Skövde bedrivit en intensiv EU-valrörelse. De politiska samtal har blivit betydligt fler än förväntat och jag är mycket nöjd vår insats. EU-valrörelsen har också varit en förvalsrörelse inför höstens val och många av diskussionerna har kommit att handla om kommunala frågor. Idag och i morgon slutspurtar vi vid det stora klassfotbollsarrangemanget i Skövde.
Kampanjgänget på klassfotbollen: Therese Qwarfordt, Shorik Adam, Ulrika Johansson och Birgitta Johansson har rapporterat om många spännande samtal under dagen.
 
På torget vid Centerns valstuga slutspurtade Leif Walterum, Ulrika Carlsson och Mats Eliasson. Även idag så var det flera som kom fram och ville diskutera EU-valet men också frågor inför höstens kommunval.
Den som inte syns finns inte, Centern i Skövde ser det som en samhällsuppgift för oss att finnas ute och möta väljarna oavsett det är valtider eller inte och det ska vi fortsätta med  oavsett valutgång.
 
Hemma växer Tittis mage, till höstens valrörelse kommer familjen att utökats med två bebisar. Spännande och underbart!
 
/Leif
Birgitta Johansson, Centerpartiet, EU-valet, Klassfotboll, Mats Eliasson, Shorik Adam, Skövde, Therese Qwarfordt, Ulrika Carlsson, Ulrika Johansson, Valkampanj, Walterum, gravid med tvillingar,

Kommentera

Publiceras ej