-Leif- Högsäsong..... för mycket.....

0kommentarer

Som du kunnat läsa på bloggen ligger Titti helt utslagen i influensa sedan en vecka tillbaka, med tanke på graviditeten så hade det varit bättre om det varit ombytta roller. Jag har förvisso fått en släng av feber och förkylning men med måttlig dos alvedon så har jag hittills hållit mig på benen. 
På torsdagsförmiddagen hade vi genrep och genomgång inför den stora Försvarskonferensen 1-2 april. De flesta kommuner med förband i landet liksom förbandsledningar kommer att vara samlade under dagarna två. Försvarsministern, Försvarsutskottets ordförande, flera ledamöter i Försvarsberedningen kommer delta i konferensens program. Konferensen lockar i år som i fjol ett stort antal deltagare och för den som vill kommer man kunna följa den via webben, mer om detta på bloggen närmare konferensen.
 
 
På torsdag eftermiddagen arrangerade Skövde kommun årets första kommungemensamma introduktion för nyanställda, drygt 100 personer deltog. Vid två tillfällen varje år så genomför vi motsvarande introduktioner. Mycket uppskattat av de nyanställda och en del i att stärka det attraktiva arbetsgivarskapet. Alltid lika roligt att träffa nyanställda och få hälsa de välkomna till Skövde kommun.
 
Fotograf: Rasmus Thedin Skövde Nyheter
 
På onsdagseftermiddagen så bjöd SPF in till debatt i äldrefrågor. Debatt blev det inte så mycket av utan istället blev det en saklig och konstruktiv diskussion kring det mesta som rör äldres frågor. Detta var den första politiska debatten detta valår som med all säkerhet kommer följas av många fler. Valtemperaturen i kommunen är fortfarande ganska sval, men den kommer att stiga var så säkra :)
 
Inför helgen hoppas jag framförallt att Titti ska bli kvitt sin influensa och snart komma på benen igen.
 
/Leif
  
 
Attraktiv arbetsgivare, Debatt, Försvarskonferensen 2014, Nyanställd, SPF, Äldrefrågor,

Kommentera

Publiceras ej