-Leif- Laddar för valrörelse

0kommentarer

I går kväll samlades ett hundratal Skaraborgska Centerpartister för att fastställa valsedlarna för riksdag och regionvalet 2014. Intresset att deltaga på stämman var stort och extra stolarna fyllde kommunfullmäktigesalen i Lidbeckska huset Lidköping.  
Distriktsordförande Gunilla Druve Jansson öppnade stämman och tag sats för ett lyckat val 2014.
Riksdagslistan toppas av en stark duo med nuvarande riksdagsledamoten Ulrika Carlsson i topp med det tidigare populära Skövde kommunalrådet Anders Flanking, numera statssekreterare hos miljöminister Lena Ek som tvåa. Själva har jag plats fyra och tänker med min lantbruks och företagarbakgrund ta debatten med såväl Mp och M om vem som har den bästa politiken för landsbygden och vem som är bäst på att stärka de gröna näringarnas konkurrenskraft.
Regionlistan toppas av nuvarande regionfullmäktigeledamoten Gunilla Druve Jansson med Falköpings avgående kommunalråd Ulf Eriksson som stark tvåa. Ulrika Johansson från Skövde har plats 6 på listan och jag själv har plats 8. Centerpartiet har en viktig roll att spela i regionpolitiken, det finns mycket mer att önska efter det  nuvarande kaotiska styret med Mp,S och V under denna mandatperioden. På område efter område inte minst när det gäller regionalutveckling och miljöpolitik där har formligen regionen backat sedan Miljöpartiet kom till makten. Inom Hälso och Sjukvårdspolitiken finns också mycket att göra inte minst för att stärka primärvården och psykiatrin.
I Skövde pågår just nu Centerpartiets medlemsomröstningen till kommunvalet, jag har lovat att ge järnet för att Centerpartiet i Skövde ska behålla och stärka vår starka position i Skövde. Att vara kommunalråd är både spännande och utmanande, ingen dag är förutsägbar eller den andra lik, det är det som jag gillar mest i uppdraget att göra Skövde till en än bättre plats att leva och bo i med Centerpolitik!
 
/Leif
  
    
Anders Flanking, Centerpartiet, Gunilla Druve Jansson, Skövde, Ulf Eriksson, Ulrika Carlsson, Ulrika Johansson, Walterum,

Kommentera

Publiceras ej