-Leif- Centerframgångar ger bredband på landsbygden

0kommentarer

Idag så kunde Centerministrarna och Centerpartiet återigen glädjas åt stora framgångar i budgetförhandlingarna med ytterligare 600 miljoner för att bygga ut bredband på landsbygden. Under de senaste dagarna har det också presenterats att Centern fått gehör för de största investeringarna på infrastruktur i järnväg och vägar på många decennier, oerhört viktiga satsningar för att stärka industrins konkurrenskraft, skapa jobb och att modernisera Hela Sverige.
Dagens besked till landsbygdens folk och företag att bredbandssatsningen på landsbygden nu är uppe i 1,1 miljard var oerhört välkommet. Klicka här för att läsa mer. Satsningen kommer möjliggöra att bredband byggs ut snabbare till alla där marknaden inte klarar det självt. I Skövde kommun har vi tidigare på Centerpartiets inititativ beslutat att vi kommer investera miljontals kronor årligen för att påskynda bredbandsutbyggnaden, Skövdes mål är att alla hushåll ska ha 100 mb.
Centerpartiet har i årets budgetförhandlingar återigen visat vilket parti det är som står upp för landsbygdens folk och företag. Så som det alltid har varit under partiets 100 åriga historia.
Idag lyfter vi på hatten för Annie Lööf och hennes centerministrar i regeringen för ett mycket bra budgetförhandlingsarbete :)
 
/Leif
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej