-Leif- En alltid glad kille möter vi dörrn...

1kommentarer

201206071005 (MMS)

-Leif- En alltid glad kille möter vi dörrn hemma! Torsdagsmorgonen startade med ett intressant och välbesökt frukostmöte annordnat av Näringslivsforum i Skövde, en intressant dragning gjordes av projektet Samverkan Skola och Näringsliv. Centerpartiet har i regeringen varit drivande i de nya lagtexterna i skollagen som uttrycker att samverkan mellan skola och näringsliv ska ökas. Det är viktigt att unga tidigt i livet får en tydligare uppfattning om arbetsmarknadens behov. Något som bland annat en ökad samverkan ska leda till. 
Efter frukostmöte hade jag mitt första möte med blivande regementschefen på P4 Fredrik Ståhlberg . Vi som deltog i mötet från Skövde kommun och blivande regementschefen på P4 var rörande överens om att fortsätta stärka den militära och civila samverkan vi tagit nationell tätposition i att utveckla. 
Efter lunchen så var det diverse gott och blandat på agendan. Almedalsplanering, Västra Stambanefrågor, Bussdepå, mycket telefon med mera innan det var dags att sätta sig i beredning inför kommande veckas arbetsutskott i kommunstyrelsen. 
I kväll har jag varit mötesfri, så det har hunnit blivit lite välbehövlig träning med Zorro, visst är han duktig där han ligger med en korvbit på högertassen :) . I går så testade han gränserna och var han en riktigt trotsig tonåring :( Det underbara tycker jag är att numera så möts man av en alltid glad kille när man kommer hem :) 
/Leif

1 kommentarer

Inkan o Ligan

13 Jun 2012 10:18

Sötnöten :-) Tazz&Kram

Kommentera

Publiceras ej