-Leif- CPM använder sig av tvivelaktiga arbetsmetoder

0kommentarer

Efter en sen gårdagskväll med inläsning av de nya arbetsplanerna för provborrning efter uran så inledde jag morgonen med en välbesökt presskonferens. Det kändes än mer angeläget med pressinformationen efter att jag gått igenom alla handlingar noggrant. Det visade sig att det finns många fallgropar för markägarna om man inte är uppmärksam på Continental Prescious Minerals arbetssätt som är mycket tvivelaktigt för ett företag som påstår sig arbeta seriöst.
 
Här kan du se inslaget i TV4 nyheterna


Här kan du lyssna till Radio Skaraborgs rapportering från presskonferensen.

Klicka här

Skövde Nyheters webbtidning gjorde också en artikel som man publicerade under eftermiddagen för att läsa den 

Klicka här

I morgon bitti så får vi läsa vad papperstidningen SLA rapporterar. Jag är mycket nöjd med dagens media rapportering och de viktiga budskapen och fallgroparna för markägarna som fått arbetsplaner har gått fram.
Under dagen har en tjänsteman arbetat med att kontakta berörda via telefon för att uppmärksamma på vad konsekvenserna kan bli om man inte lämnar invändningar.

På Skövde kommuns webb så har också information publicerats under dagen och mallar man kan använda för att lämna invändningar  över de utsända arbetsplanerna. För att ta del av det kan du Klicka här.

Kampen fortsätter mot uranbrytning i Västgötabergen!

/Leif
-  

Kommentera

Publiceras ej