-Leif- Centerpartiet fortsätter gå före som öppnaste partiet!

0kommentarer

Centerpartiet är en folkrörelse med ca 50000 medlemmar över hela landet. Vårt parti har en tradition av att lägga örat till marken för att lyssna och låta människor komma till tals och påverka utformningen av vår politik. Det är så som folkrörelser byggs genom att ha ett tydligt underifrån perspektiv, motsatsen till detta är när  partiernas politik utformas i de stängda rummen. Centerpartiet tror på den öppna vägen och vår ambition är att vara Sveriges öppnaste politiska parti.

På DN debatt så skriver Per Ankersjö ordförande i  programgruppen för ett nytt idéprogram om att Centerpartiet som första politiska parti nu öppnar upp för alla, enskilda medborgare, föreningsliv och organisationer att deltaga aktivt i utformandet av ett nytt idéprogram. Klicka här för att läsa artikeln.

Jag hoppas att många kommer vilja vara med och bidra till samhällsutveckling. Under 2012 så kommer också Centerpartiet att bjuda in till öppna lokala möten för den som vill vara en del av "Framtidsbygget". Vill du vara bland de första som ger dina synpunkter och förslag så klicka här då kommer du direkt in i formandet av politiken för Sveriges öppnaste parti.

Välkommen med på en spännande resa!

/Leif

Kommentera

Publiceras ej