-Leif- Centerpartiets 1:e vice partiordförande Anders W Jonsson på Sommarträffen i Skövde

0kommentarer

På lördagen så höll Centerpartiet i Skövde sin årliga sommarträff, i år hemma hos mig och Titti på vår gård utanför Skövde. Trots det ihållande regnandet, som gjorde att större delen av arrangemanget fick hållas inne på logen, så kom det ett 50-tal intresserade i alla åldrar.

Centerpartiets 1:e vice partiordförande Anders W Jonsson gästade  Sommarträffen i Skövde 2012. Centerpartiets 100 åriga historia löpte som en tråd genom talet. Uppdraget att kämpa för rättvisa mellan stad och land kvarstår även idag, på samma sätt som Centerpartiet alltid tagit parti för de svaga och de små företagen i Sverige. I sitt tal så redogjorde han också kring turerna kring granskningen av näringsdepartementet, vilket han var övertygad om kommer att stärka Annie Lööfs partiledarskap. På SKövde Nyheters webb kan du läsa ett reportage från sommarträffen.

Förutom att lyssna till det inspirerande talet så hade byggnadsnämndens ordförande Orvar Eriksson som vanligt satt samman en uppskattad men klurig tipspromenad. En av våra fullmäktigeledamöter hade ordnat en hembakad orientalisk kakbuffe som Centerpartiet bjöd på, underbart gott. Sommarträffen avslutades med en femkamp för alla åldrar. Mer om detta kommer jag att lägga upp på bloggen senare.

/Leif

Kommentera

Publiceras ej