-Leif- Bilder från Sommarträffen

0kommentarer

Förra helgen hade Centerpartiet i Skövdes sommarträff hemma hos mig och Titti på vår gård. Förhoppningen var att vi skulle kunnat vara ute men som så många gånger denna sommar var inte vädrets makter på vår sida. Så det fick bli inne på logen.
 
 
Det strömmade till ett femtiotal intresserade och stämningen var mycket god !
 
 
Två glada Ulrikor och Elicia så klart :)
 
 
Vi Centerpartister gillar fest!
 
 
Skövdes kretsordförande Karin Thorstensson hälsade alla välkomna
 
 
Jag berättade lite om gården, som vi har utarrenderad och de olika renoveringsprojekten som pågår. 
 
 
Centerpartiets 1:e vice partiordföranden Anders W Jonsson höll ett mycket inspirerande sommartal där han konstaterade att när Bondeförbundet / Centerpartiet bildades i Falköping 1910 så var anledningen att man ville överbrygga orättvisorna mellan stad och land och mellan rika och fattiga. Samma frågor som än idag är på agendan för Centerpartiet.
 
 
Ánders tackades så klart med lokalt producerad ost från Falköpings mejeri.
 
 
Orvar Eriksson är inte bara byggnadsnämndens ordförande i Skövde han är också en hejare på att göra kluriga tipsfrågor för stora och små. En uppgift han haft under alla år som jag kan minnas att Centerpartiet i Skövde kommun anordnat sommarträff.
 
      
 
Det uppstod många diskussioner under tipspromenaden som sedan följdes av en makalöst god orientalisk kakbuffé och lekar för alla åldrar. Håll utkik på bloggen så kommer du få ta del av den också. 
 
Vi Centerpartister gillar att umgås och ha trevligt. Duger inte vädret så funkar alltid en loge, med det vill jag säga att det är vi människor som är det viktiga inte att det ska vara så propert. Det är det som är Centerpartiets själ.  
 
/Leif
Centerpartiet, Skövde, Anders W Jonsson, Leif Walterum, Ulrika Carlsson ,

Kommentera

Publiceras ej