-Leif- Personalpolitik och kollektivtrafik

0kommentarer

Idag ska jag ägna förmiddagen åt kommunens personalpolitik. Vi bedriver ett utvecklingsarbete för önskad sysselsättningsgrad det arbetet ska rapporteras. Från den politiska nivån både majoritet och opposition har arbetet med att få bort oönskade deltider stått högt på agendan under många år. Antalet medarbetare som går på årsarbetstidsavtal ökar också hela tiden. Vi ska också diskutera hur arbetet med att ta fram en ny medarbetaridé går och sedan diskutera hur Skövde kommun som en proffesionell arbetsgivare ska hantera privata relationer på jobbet.
Efter lunch står kollektivtrafikberednig på agendan i eftermiddag. Mycket handlar om regler för skolskjuts , inte helt enkelt alla gånger för alla som hamnar på gränsen känner sig förfördelade. Frågor om förändringar i linjetrafiken mm ska också diskuteras.
Senare i kväll sitter jag stämmoordförande på Studieförbundet Vuxenskolans stämmor i Skaraborg då det historiska beslutet slutligt ska tas om samgående mellan de olika lokalavdelningarna i Skaraborg till en ny gemensam skaraborgsavdelning.

Ha en bra tisdag
/Leif

Kommentera

Publiceras ej