-Leif- Valarbete :)

0kommentarer

Efter en vecka med mycket resande känns det oerhört skönt att åter sitta på tåget hem. Nu väntar en kväll och en helg fylld med valarbete inför nästa veckas regionval. Valet är viktigt det berör alla invånare då det handlar om sjukvård, kollektivtrafik, infrastruktur mm.

Det behövs en ny politisk majoritet som kan ta beslut och vågar satsa på framtiden. Resultatet av eller snarare bristen på resultat av Socialdemokraternas minoritetsstyre med V, Mp och Sjukvårdspartiet sedan valet i höstas förskräcker inte minst för Skaraborgs del. Miljöpartiet säger nej till utbyggnad av E20 till fyrfältsväg för i deras värld ska inga bilar finnas, S duckar och vågar inte ta debatt med sitt stödparti! Den styrande minoriteten vill införa enhetstaxa i kollektivtrafiken och ta av resurser från vården för att klara utbyggnaden av kollektivtrafiken för att klara fördubblingsmålet, häpnadsväckande måste jag säga!.

S och Mp vill skapa få storkök för tilllagning av maten på våra sjukhus. Detta säger Centerpartiet nej till. Vi anser att maten ska lagas på sjukhusen nära den som ska äta den. Vi vet att bra mat från bra råvaror är en viktig del för rehabilitering och tillfrisknande.

Valet är lika viktigt oavsett var du bor i regionen. Därför är det viktigt att du röstar den 15 maj. En röst på C är dessutom en röst för en ny handlingskraftig majoritet i Västra Götaland.

Ha en trevlig helg
/Leif   

Kommentera

Publiceras ej