~Titti~ Inte min dag iaf...

2kommentarer

Idag har inte varit min dag :(

Idag har varit en sådan där dag när jag har känt att jag legat efter heeela tiden - från början till slut! Och ni vet säkert själva, ibland kan man bara inte komma ikapp - hur man än försöker!

Men försöker gör man ju, men ibland förvärrar det bara allt... Som idag!

Jag ska inte gå in på en massa detaljer, men lite ska jag iaf berätta! Scenariot är följande: klockan är kvart över tolv, jag behöver äta min lunch för sen ska jag ta bilen till mitt möte som börjar kl. 13. Men innan dess ska jag på en blixtvisit till en annan person och måste ringa ett samtal... Mobilen strular (som alla mobiler gör ibland) och det står "Sätt i simkortet" - gaah! Det är i!! ja ja, jag tar ur batteriet och tar ut simkortet, då får jag ett mail som jag har väntat på hela förmiddagen, så jag läser det... Klockan tickar på och jag inser att jag måste ringa den där personen.. Men? Vart tog simkortet vägen? Allvarligt, vart är det??!

Borta!!!
Hur jag än letar (och jag får även hjälp) så hittar jag det inte! Spårlöst försvunnet!
Hur är det möjligt?

Jag skyller på Trollerna!



Ja det är ju inte mycket att göra jag HITTAR inte simkortet, jag KAN inte ringa mitt samtal och jag MÅSTE iväg på mitt möte... Så jag rusar iväg och tar trapporna ner och RAMLAR i trappan! Slår i knä och haka med mera så nu är jag blå lite överallt...

Ja ungefär där lugnar jag ner mig och inser att det inte funkar att försöka hinna allt. Jag kommer typ två min sen till mötet, ingen märker något och allt går bra :)


Fastnar i jobb i slutet på arbetsdagen vilket gör att jag stannar lite längre, vilket i sin tur gör att jag måste stressa för att hinna i tid till gymmet - vilket jag naturligtvis inte gör.
Försökte sen dansa bort smärtan i knät - det funkade inte...

Som sagt: det har inte varit min dag idag




Har det varit DIN?!

~Titti

2 kommentarer

anne-lie

09 Feb 2011 06:53

allt är relativt och jämfört med din var det en finfin dag;-)) Men tycker att allt går för fort just nu, vill bromsa tiden lite!

Jennie

09 Feb 2011 08:27

Men usch vilken otursdag! Nej, jag har inte lånat några tidningar av någon...har inte hört mig för. Kram

Kommentera

Publiceras ej