-Leif- Centerpartiets kommundagar i Linköping

0kommentarer

Lämnade Titti och Skövde tidigt i morses för att ta tåget till Linköping nu väntar tre dagar med ledande kommun-, region- och rikspolitiker. Detta är första gången ledande personer på alla nivåer samlas sedan valet. Så det lär knappast saknas samtalsämnen i kaffepauserna.

Idag möts Centerpartiets kommunalråd och gruppledare för gemensamma diskussioner om det mesta. Nya partisekretaren Michael Arthusson kommer på besök och ger sin politiska och organisatoriska agenda till valet 2014. Det lär bli diskussioner inför den stundande kongressen med Sveriges Kommuner och Landsting i mars mm. Kommundagarna är uppskattade och viktiga, samt ett bra tillfälle att tanka ner nya ideér och inte minst lyssna in hur andra kommuner tacklar problem och hittar lösningar.

Nu dröjer det ända till söndag innan jag ser Titti igen, det känns tungt. Baksidan av det politiska engagemanget är de många kvälls- och helguppdagen. Jag är så glad att jag har en fantastisk fru och snart kommer en tid när vi tillsammans  ska ha ledigt, det ska bli underbart.

/ Leif

    

Kommentera

Publiceras ej