-Leif- Nöjda och förväntansfulla företagare mötte Annie Lööf idag

0kommentarer

Näringsministern och Centerledaren Annie Lööf gjorde idag ett kort stopp i Skövde på sin "Framtidsresa". Under det knappt tre timmar långa stoppet så gjordes först besök på Gothia Science Park, följt av flera mediaintervjuer med olika vinklingar. Stoppet kröntes med en mycket välbesökt företagarlunch även om det skedde på bekostnad av att Annie inte hann med att äta utan fick en doggybag med sig när "Framtidsresan" gick vidare till Ulricehamn på eftermiddagen.
Här kommer ett axplock av hur media valt att spegla timmarna i Skövde

Först ut att intervjua var Radio Skaraborg, inslaget handlar om de små Högskolornas betydelse, för att lyssna till inslaget klicka här. Centerpartiet tar fighten i regeringen för de mindre lärosätena!

Efter det följde en intervju av TV4 Skaraborg angående den "hemliga" utplanteringen av varg i Tiveden som dragit igång en stor och befogad debatt. För att lyssna till inslaget klicka här. Annie visade sin förståelse för de människor i Tivedsskogarna som känner oro och gjorde klart att livskvaliteten för boende på landsbygden inte får hotas av en ökande rovdjursstam.

Efter det följde flera tidningsintervjuer. Merparten kommer gå att läsa i torsdagens tidningar. Men en av dom Skövde Nyheter lade snabbt ut nyheten på sin webb, för att läsa den klicka här. Många företagare från Skövdes näringsliv deltog i lunchen och många frågor avhandlades. Efter mötet fick Annie många lovord och många var imponerade av hennes politiska bredd och hennes mjuka och lyssnande framtoning. Annie Lööf bidrar inte bara positivt till Centerpartiet hon bidrar också till att ge regeringen och politiken ett mänskligare ansikte.

Idag fick vi möjlgiheten att visa och diskutera en liten del av vad som är viktigt för Skövde och Skaraborg. Inbjudan är stående och vi är redo att när helst tillfälle ges igen så är Annie Lööf välkommen tillbaka. 

/Leif 

Kommentera

Publiceras ej