-Leif- En ny arbetsvecka!

0kommentarer

Den kommande arbetsveckan är som  de flesta andra veckor ganska välfylld. 
Måndag: Under förmiddagen genomgång och diskussion kring rekrytering av ny ekonomichef. Efter lunch möte om arbetet med energifrågor och hållbarhetsfrågorna i Skaraborg. Klockan 18.00 Kommunfullmäktige sammanträder och avslutningsvis har jag ett telefonmöte sent på kvällen. 
Tisdag: På förmiddagen har vi förhandlingsutskott, det är kommunstyrelsens utskott som handar personalpolitiken i kommunen, eftermiddagen ska ägnas åt hur landsbygdsfrågorna ska få ett större fokus i kommunen. I förslaget till Översiktsplan så nämns att ett landsbygdspolitiskt program ska arbetas fram. På tiden tycker vi Centerpartister! Kvällen är mötesfri :)
Onsdag: Kommunstyrelsens arbetsutskott på förmiddagen, innan lunch ett möte med ledningen för Arbetsförmedlingen i Skövde. Presskonferens efter lunch och därefter beredning. Senare på eftermiddagen möte med arbetsgruppen för inlandsvägen (riksväg 26). Centeravdelningen har kvällsmöte och samtidigt möte med  onsdagsklubben som består av Centerpartiets ledande kommun och regionföreträdare i Skaraborg. Både mötena är i Skövde och det blir att ta en stund på varje.
Torsdag: En heldags möte med Skövde Stadshus AB och dotterbolagen.
Fredag: Arbetsutskott med Småföretagarnas A-kassa i Stockholm. Den stora fördelen med Stockholmsmöte är fyra timmar på tåg som brukar fyllas med att besvara mail och läsa in handlingar.
Lördag: Återinvigning av Bergs bygdegård som genomgått en stor renovering och tillbyggnad
Söndag: Aktiviteter i samband med Friskvården dag på Billingen och på eftermiddagen ska Zorro på valpkurs :)

Konstaterar att veckan som kommer är en i högsta grad normal vecka. Dessutom vet man aldrig vad som plötsligt kan dyka upp och slänga om agendan, men det är en del av tjusningen med uppdraget som kommunalråd. Ingen dag är den andra lik.

Önskar dig en trevlig vecka
/ Leif 

Kommentera

Publiceras ej