-Leif- Sista kampanjdagen :)

1kommentarer

I natt har Centerpartister runt om i Skaraborg stigit upp i ottan och delat flygblad om gårdagens slutdebatt, som jag skrev om i ett tidigare inlägg i natt. Nu har jag vilat ett par timmar och ger mig i väg till valstugan och torget i Skövde. Det kommer också att bli besök i stadsdelarna, på stormarknaderna och i kväll vid 22 tiden öppnar valstugan igen och håller uppe en bra bit in på valdagen.

Idag har flera opinionsmätningar publicerats, det ser bra ut, men det gäller att alla som vill fortsätta förändringen av Sverige går och röstar i morgon. Det handlar om fortsatt RUT eller SLUT, fortsätta att göra det billigare att anställda unga eller göra det dyrare (+35 000 kr), ordning i ekonomin som ger låga räntor eller gå en osäker framtid till mötes.                                        DET ÄR DU SOM VÄLJER!!

Har du frågor är du välkommen att höra av dig under dagen :)

Ska bli riktigt kul att höra vad Titti har att säga från möhippan, enligt beräkningarna kommer hon hem under dagen. Känns lite tomt vid köksbordet och ingen att fixa frukost till idag. Men jag vet att hon fick en suverän dag och kväll igår ;)

Ha en riktigt bra lördag
/ Leif 

1 kommentarer

Cissi

18 Sep 2010 14:36

tack så mycket! :) nej det är bara en hobby :) jasså okej, men finns det ingen bra makeup artist på en frisör salong då? Var bor du? :)

Kommentera

Publiceras ej