-Leif- En vecka kvar till valet!

0kommentarer

Nu lägger vi in en ännu högre växel i valarbetet, intresset för Centerpartiet ökar, det har om inte annat de senaste två dagarnas nattöppet i valstugan visat. Jag känner igen mönstret från förra valet ju närmare valdagen ju mer intressant blir Centerpartiet. 

Duellen med oppositionens lokala ledare i Skövde Marie Ekman (S) blev lyckad. I ett trevligt samtal med stor publik blev de politiska alternativen i Skövde tydliga.

Centerpartiet i Allianssamverkan är redo att fortsätta leda Skövde på den lyckosamma väg som vi gjort i decennier där Skövde växer, jobben och företagen blir fler, den gröna omställningen fortsätter och vi förbättrar och förnyar välfärden. Mitt ledarskap står för erfarenhet och nätverk som är bra för Skövde. På den andra sidan står en oprövad politik och oprövat ledarskap.

Idag är det lite av en mellandag med planering inför det stundande bröllopet och valet. Senare i eftermiddag är det dags för en sista avstämning före valet mellan Allianspartierna i Skövde. Nu gäller bara en sak, högsta växel och arbete ända in i kaklet :)

Ha en skön söndag
/ Leif  

Kommentera

Publiceras ej