~Titti~ Virrpanna!!

3kommentarer

Åh vad trött jag blir på mig själv!! Igår "lyckades" jag glömma min kamera i kollegans bil efter Vårruset :( Jag hade tänkt lägga upp en superhärlig video från gårdagen, precis innan starten - man kunde riktigt känna den härliga stämningen! Ja ja det får väl bli senare då när jag återfår min kameravän. Det allra värsta är att jag verkligen behöver den nu till helgen! Alla som känner mig vet hur många kort jag tar och jag kan tänka mig att helgen genererar runt 500 foton.... Vad göra? Ja hinner inte få fatt i den tills ikväll.... Grr!!

Annars har dagen gått i KASAM´s tecken, jag har föredragit lite kring Känsla av sammanhang och fokuserat kring begreppen begriplighet - hanterbarhet - meningsfullhet. Riktigt trevligt och mycket bra diskussioner :)

På kontoret slutade alla för dagen kl. 12, ensam kvar är jag... Men nu tänker jag cokså packa ihop. Ska förbi kondis först och fixa lite mackor och fika till Leifs kvällsmöte.

Hörs senare!
~Titti

3 kommentarer

Anne-Lie

12 May 2010 16:12

Men hörru - inga bilder? Köp en ny vet ja;-)) För nog var det väl en resa på G i helgen? Hoppas att du mår bättre♥

Leif

12 May 2010 22:38

Helt rätt Anne-Lie :) Titti har pratat i ett år att hon vill ha en ny kamera. Nu kan det bli verklighet på väg mot London!

~Titti~

18 May 2010 17:14

Vart ingen kamera denna gången... Måste kanske åka tillbaka då då??! :-P

Kommentera

Publiceras ej