-Leif- MP=Förbudspartiet

0kommentarer

Miljöpartiet är Sveriges främsta förbudsparti! Miljöpartiet vill inskränka din och min frihet att göra val i livet till exempel genom att ta bort LOV (Lagen om valfrihet). MP hotar det fria vårdvalet! Fria vårdvalet har inneburit ett ökat utbud av vårdcentraler och ökad service på många orter. Hur skall vi tolka den kritik som Miljöpartiet och vänsterkartellen för fram? Skall det fria vårdvalet också förbjudas?
Miljöpartiets vänsterkartellvänner är mot att apoteksmonopolet upphört, en avreglering som inneburit betydligt bättre service inte minst i de mindre orterna. Miljöpartiet ser bilen i samhället som något ont därför skall alla bilägare bestraffas enligt miljöpartiet.

Skillnaden mellan Miljöpartiet det nya förbudspartiet och Centerpartiet blir allt tydligare. Centerpartiet är för valfrihet, Centerpartiet ser inte bilen som ett hot utan en nödvändighet, istället sätter Centerpartiet fokus på att få fram alternativa bränslen. Centerpartiet har lyssnat till människor som bor i de vargtäta skogarna, som får sin tamboskap riven och dödad och tillåtit begränsad jakt. Centerpartiet sätter livskvalitet för människor framför livskvalitet för vargar som uppvisar ett onaturligt beteende.

Centerpartiet var drivande i Alliansregeringen för införandet av RUT-avdraget. RUT-avdraget har inneburit att många tidigare svarta arbeten blivit vita. Att tusentals nya arbeten skapats, ofta för människor som tidigare var mycket långt från arbetsmarknaden. RUT-avdraget underlättar för många att få livspusslet att gå ihop, RUT-avdraget vill Miljöpartiet förbjuda.  

Landsbygden, Familjen och Vårdbehövande får betala priset av Miljöpartiets förbudspolitik!

Ha en bra dag och betänk vilket samhälle du vill leva i efter den 19 september
/Leif

Kommentera

Publiceras ej