-Leif- C utmanar vänsterkartellen!

1kommentarer

I går kom Skop med en ny opinionsmätning, den befäster de senaste månadernas mätningar och ger Alliansen ett övertag mot oppositionens rödgröna vänsterkartell. Glädljande var också att Centerpartiet ökade i SKOP mätningen :) Centerpartiets opinionssiffror inför årets val påminner mycket om hur det var för fyra år sedan. Låga under halvåret före valet men uppåtgående den sista månaden.

Centerpartiet är mer än något av de andra Allianspartierna den rödgröna vänsterkartellens motsats.

Centerpartiet uppmuntrar
företagsamhet. I vänsterkartellens Sverige är det farligt att vara annorlunda att våga sticka ut och att lyckas. I vänsterkartellens Sverige skall allt likformas och monopol gillas i alla dess former. 

Centerpartiet vill utveckla ROT och RUT-avdragen
. Under mandatperioden har många jobb gått från att vara svarta till att bli vita inom tjänstesektorn. Många, framförallt kvinnor, som stått långt från arbetsmarknaden har gått till egenförsörjning med hjälp av RUT avdraget. I vänsterkartellens Sverige är det fult med RUT men fint med ROT! Vänsterkartellen kallar kvinnor för pigor som startat företag eller jobbar inom den växande sektorn för hushållsnära tjänster och om de vinner valet kommer RUT-avdraget att försvinna. Varför anser vänsterkartellen att mansdominerande yrken finare? Varför kallar inte vänsterkartellen männen inom byggsektorn för drängar när kvinnorna är pigor i sektorn för hushållsnära tjänster?

I Centerpartiets Sverige lönar det sig att arbeta.
I vänsterkartellens Sverige kommer arbete att beskattas hårdare, Sveriges löntagare kommer får betala högre inkomstskatt, för att finansiera högre bidrag.

Vad tycker du? 
- Är det fel med företagsamhet? 
- Är det rätt att kalla människor som arbetar inom sektorn för hushållsnära tjänster för pigor?
- Skall det bättre löna sig att arbeta än gå på bidrag?

Det är dessa frågor som valet den 19 september handlar om, vilket Sverige vill du leva i?

Ha en bra dag
/ Leif
 

1 kommentarer

Göran

29 Jul 2010 19:55

Klart att man ska ha mer i plånboken om man arbetar!

Kommentera

Publiceras ej