-Leif- Valaffischering pågår!

1kommentarer

God förmiddag

Under flera dagar har valarbetare varit hemma här på gården och klistrat upp affischer på ca 50 tavlor. Det är lite pill och passning och på nära håll ser de lite "bubbliga" ut, men på det håll de är tänkta att läsas, dvs. med lite avstånd, ser det snyggt ut!

Idag startar valaffischering i Skövde. Tidigt imorse radade glada valarbetare med bilar och kärror upp sig på gårdsplanen. Som jag har skrivit tidigare så är Centerpartiets valaffischer mycket bra iår med tydliga och bra budskap.

                    Centerpartiets valaffisch 2010

Vi har även lokala valaffisher på mig som kommunalråd, vår riksdagsledamot och regionkandidat.

                    Valaffisch 2010 Centerpartiet

Under förmiddagen sätts nu alla valtavlor upp runt omkring i stan och på landsbygden - nu har valrörelsen startat på allvar!


I eftermiddag har vi utbildning fölr våra kommunkandidater och ikväll är alla välkomna till Lollo Persson Hulegården Böja på Centerfest :)

För Titti är detta första valrörelsen det är både kul och intressant att få goda råd och inputs från en "klok väljare", alltid nyttigt med nya infallsvinklar. Onekligen blir man lite insnöad efter att ha hållit på med politik sedan början av 80-talet ;)

                    Valaffisch 2010 Leif Johansson Kommunalråd i Skövde

Ha en trevlig dag!
/Leif

PS. Läs mer om Centerpartiet i Skövde på hemsidan


1 kommentarer

Bo

21 Aug 2010 12:22

Det ser proffsigt ut

Kommentera

Publiceras ej