-Leif- MP i Skövde talar inte sanning om ASPÖ!

0kommentarer

Vår lokaltidning SLA (Skaraborgs Läns Allehanda) har förnärvarande intervjuer med samtliga partiers första namn till kommunvalet. Idag var det dags för Miljöpartiets etta Jasmin Vizlin.
I tidningen säger han att MP inte vill att det byggs bostäder på Aspö gård, detta har varit en infekterad fråga sedan länge i Skövde.

Det olyckliga är bara att vänsterpartierna MP, V och S sprider en lögn om att det skall byggas bostäder som inte är sann. Alla partier är överens om att stadsbondgårdens verksamhet är viktig och att den skall vara kvar. Inte minst har Centerpartiet genom vårt agerande bidragit till att de planerade bostäderna i området flyttats en bit från gården mot vad som först diskuterades. 

Just nu arbetar flera kommunala tjänstemän med att ta fram ett förslag som innebär ett utökat skydd för gårdens verksamhet så den verksamhet som finns där kan utvecklas.   

Centerpartiet och Alliansen garanterar att gårdens verksamhet kommer finnas kvar, vi vill dessutom öka tillgängligheten till gården. För mig är det viktigt att det som man går ut och driver är sant och att politiker inte sprider falska rykten, det är beklagligt att Miljöpartiet inte håller sig till sanningen i Skövde.

Ha en fortsatt bra eftermiddag
/ Leif

Kommentera

Publiceras ej