-Leif- Lördag = Vigsel, kräftkok, snickra och måla:)

2kommentarer

Denna natten blev det mindre sömn än vanligt eftersom vi fiskat kräftor. Tyvärr blev fångsten dålig, så det blir att köpa till en del vätterkräftor. För är det något som Titti gillar så är det kräftor :) Vi fick höra av våra grannar att de som fiskat förra helgen också fick dåligt, troligen på grund av att det är mycket vatten i ån och strömt. Det är svårt att få ner burarna och få dom att ligga still på botten när det är strömt. Det blir i varje fall smakprov på våra egna kräftor,  "bara" en halv kräftgryta :( Bättre lycka nästa gång!!

Klockan tretton idag skall jag ha en vigsel. Bruden har jag känt sedan flera år genom Centerpartiet så jag blev extra glad när jag fick frågan om att viga dem. När vi träffades för några veckor sedan så beställde brudparet soligt väder till klockan 13.00, det är exakt vad väderprognosen utlovat idag ;)

I helgen har vi en skylift hemma, det är lite arbete på högre höjder som behöver utföras på ladugården och huset. Det var meningen att vi skulle kommit igång i går eftermiddag men vädrets makter var inte precis på vår sida.

Ha en fin lördag
/ Leif

2 kommentarer

Cissi

14 Aug 2010 17:02

Hoppas du har en trevlig helg! =)

Tagevilde

16 Dec 2010 10:47

Very well done. I enjoyed the site.

Kommentera

Publiceras ej