-Leif- Tunt av S!!

1kommentarer

-Leif- Hemma efter fyra underbara dagar i Paris, har vi hunnit en snabb koll av nyheterna i tidningarna. Konstaterar att det är tunt i Skövdesossarnas vallöften, Aspö-frågan gör de till sin profilfråga. Undrar när de då också skall tala om att frågan delar deras parti? Att byggnation av tvåhundra bostäder inte inverkar på gården, verksamheten på den, koloniområdet och Aspö området som ett friluftsområde, för det har vi som jobbat med frågan tagit hänsyn till!!! När skall de tala om att en enig styrelse i Skövdebostäder har gett VD i uppdrag att avveckla verksamheten på Aspö om det inte blir byggnation, dvs även socialdemokraterna i bostadsbolaget har röstat för det!!!  S: Ta ert ansvar och berätta hela sanningen för Skövdeborna istället för att fortsätta med vilseledande information!!!

Hoppas att hyresgästföreningens debatt i morgon kväll skall ge svar på tal och att sossarna berättar vad deras politik i Aspö-frågan kommer få för konsekvenser för hela Aspöområdets framtid.

Tre kvällar denna veckan bjuder Centerpartiet in till dialogmöten om hur vi får utveckling i hela kommunen. Skövde tar just nu fram en ny vision för kommunen "2025", som "vanligt" är det Centerpartiet som tar rollen att vara ute och föra dialog utanför de slutna partiarrangemangen     :-) 

Kors vad fort man går från att vara bortkopplad till att vara tillbaka i den politiska vardagen. Men jag är övertygad om att jag som politiker gör ett bättre jobb genom att ta några dagar ledigt ibland tillsammans med kärleken, bara rå om varandra och njuta av livet. 
Sov så gott!! / Leif 

1 kommentarer

ATL-W

12 Apr 2010 12:21

Instämmer!

Kommentera

Publiceras ej