-Leif- När skall S säga sanningen om sin politik?

0kommentarer

Den socialdemokratiska retoriken säger inte sanningen med Vänsterkartelllens politik. Här får du tre exempel:

1) När Sahlin och Östros kritiserar regeringen för jobbskatteavdraget säger de inte hela sanningen. Alliansens skattesänkningar har gett löntagare med en inkomst runt 20.000 kronor i månaden en  månadslön extra under mandatperioden. Varför vill de höja skatten för de med minsta marginalerna?????

2) Västerkartellens partier tävlar för närvarande om att vilja värna småföretagen. Varför berättar S inte att man trots riksdagsbeslut under förra mandatperioden vägrade att tillsätta en utredning för att förbätttra trygghetssystemen för småföretagare. Sossarna vägrade göra något då, är det något mer än tomma ord nu????

3) Socialdemokraterna kritiserar Centerpartiet för att inte åstadkomma tillräckligt för landsbygden, samtidigt kan man kontstatera att i sossarnas alternativa politik nämns inte landsbygd med ett enda ord. Tomma tunnor skramlar mest!!!

Jag har varit aktiv i alla valrörelser sedan 1982, aldrig tidigare har Sossarna och vänsterkartellen varit ett så tunt alternativ, ja man är faktiskt inte ens ett alternativ, för man presenterar ingen alternativ politik, utan bara kritiserar allt denna regeringen gjort. Regeringens politik har inneburit att Sverige klarat sig bäst igenom den internationella finanskrisen av alla länder.

Nog om politik för idag. En intensiv vecka väntar med tidiga mornar och kvällsmöten varje dag. Känns därför roligt att veta att nästa helg har Titti fixat grejer för oss i Stockholm.  Dom där andingshålen behövs för att hämta kraft i det politiska uppdraget.

Dagen har varit fullspäckad, av trädgårdens 5000 kvadratmeter är drygt hälften räfsat. Titti har talang och grävt landet där gul- och rödlöken skall sättas.

Bävern härjar hämningslöst vid ån. Jag håller på och röjer en del där nere och väl där i em kom en av grannarna och meddela att ett stort träd hade bävern fällt som hotade kraftledningen. Jag klarade att få ner det utan att ledningen skadades. Sen kom en annan granne och visade fler träd som bävern nästan fällt intill kraftledningen,  
där har Vattenfall kontaktats och förhoppningsvis kommer de ut senast i morgon.

Det har varit en blåsig helg, med rejäl tork, vårbruket kommer ta rejäl fart de kommande dagarna, det var nog ingen som kunde tro det för en månad sedan, då hade vi fortfarande snö kvar på fälten.

Tittis bil har fått en behövlig tvätt, första sedan måndasskiftet sept-okt. Det har gott utför sedan du kom in i mitt liv konstaterade Titti som innan jag kom in i hennes liv för ett år sedan tvättade bilen minst en gång i månaden. Men visst kan tiden användas till något roligare och mer konstruktivt än att tvätta bilar?!


Tvätt på tork i "halv storm torkar det bra! (bild tagen innan det började regna...)


Tvätt på tork



Med motorsågen vid Ösan....

Ris utmed åran

 

Biltvätt (under hagelskur..)

Leif tvättar Tittis bil

 

Må så gott, vi hörs i morgon /Leif

Kommentera

Publiceras ej