-Leif- Frågor som dyker upp

0kommentarer

Många frågor dyker upp hela tiden och behöver sina svar, här några nu superaktuella:
Har socialförvaltningen räknat in extra kostnaderna motsvarande en halvtid för överförmyndarverksamheten när man skriver avtal om mottagande av ensamkommande flyktingbarn?

Hur går det med lokal för ungdomens hus? Får svaret att det bereds men att man inte är klara på tjänstemannanivå vilken amitionsnivå politiken har. Får bli en fråga för nästa veckas möte med LQ politiska styrgrupp där jag är ordförande, en sammanslutning av nämndspresidierna i Skövde kommun som jobbar med ungdomsfrågor. Meningen med LQ är att vi skall ha samsyn och dra åt samma håll!

Verkar vara oklart på byggnadskontoret vilka frågor som de skall handha och vilka som är stategiska och ligger under kommunstyrelsen. Får reda ut det med byggnadsnämndens ordförande när vi ses i em. 

Så har vi vindkraftsplanen, alla verkar älska vindkraft bara den inte kommer här!! Är det någon som känner igen sig? Det är ingen hemlighet utan att jag och Centerpartiet önskar en positivare hållning av Skövde kommun till vindkraftetableringar. Ett litet sammandrag förmiddagen. 

Men tankarna går också till min älskade hur hon har det på jobbet i Hova.... just nu känns livet underbart!!!  /Leif

Kommentera

Publiceras ej