~Titti~ Den som väntar på något gott..

0kommentarer

I brist på annan inspiration har jag nu kollat upp lite mer kring en av julklapparna jag fick av Leif, nämligen biljetter till musikalen Priscilla Queen of the Desert
 
 
"PRISCILLA bygger på den Oscarbelönade filmen med samma namn. Det är en upplyftande och hjärtevärmande historia om tre vänner som kliver ombord på en sliten gammal buss. De lämnar Sydney för att uppträda med sin glamourösa show ute i Australiens ödemark. Längs vägen upptäcker de äventyr, kärlek, vänskap och sig själva. Det blir deras livs resa och vi får följa med.

Broadwaymusikalen bjuder på 25 dansgolvsklassiker som I Will Survive, Finally, It’s Raining Men, Hot Stuff, Girls Just Wanna Have Fun, Boogie Wonderland, Material Girl, Like a Virgin, Donʼt Leave Me This Way och många många fler. Teatern kommer garanterat att gunga under discokulan – PRISCILLA är den ultimata utekvällen i Stockholms vibrerande SoFo.

Rollen som Bernadette gestaltas av älskade och underbare Björn Kjellman. Oemotståndlige Patrik Martinsson, hyllad för sin roll som Judas i Göta Lejons Jesus Christ Superstar, spelar Tick som övertalar sina vänner att följa med på resan. Den unge Adam spelas av bedårande nya stjärnskottet Erik Høiby. Och mitt ute i ödemarken träffar sällskapet på Bob, mekanikern med hjärtat på rätta stället, spelad av maskuline och komiske Mikael Tornving.

I spetsen för musikalens glittrande discodivor står, flyger och dansar charmerande och skönsjungande Pernilla Wahlgren. Vid sin sida har hon två divor med rejäla röstresurser – läckra Lisa Stadell och magnifika Anna Werner."

 

För en musikalälskare som mig är det verkligen något att se fram emot :)

Återstår dock att se när jag får se den...?

~Titti

Priscilla, Priscilla Queen of the Desert, julklapp, musikal,

Kommentera

Publiceras ej