-Leif- Fullt fokus på Skövdes utveckling!

0kommentarer

I kväll har Centerpartiet i Västra Götaland regionstämma. Efter ett antal år i ledningen och de senaste två åren som ordförande har stämman valt en ny ledning för partiet. Sedan jag blev medlem i ungdomsförbundet som 16 åring, 1981 har jag hela tiden haft organisatoriska uppdrag för centerrörelsen på många  olika nivåer. Efter i kväll har jag inte längre kvar dessa partiorganisationsuppdrag, det känns lite som man blir en fri fågel.
Mest kommer detta att märkas hemma, kära frun kommer få ha mig mer hemma på kvällar och helger och det kommer bli betydligt mycket mindre nötning av asfalten på vägarna i Västra Götaland ;) 
 
På lördag startar Centerpartiet i Skövde valplaneringen på allvar, jag är mer taggad än på länge för ännu en mandatperiod som kommunalråd i Skövde. Centerpartiet har en stor påverkan i Skövde, det är viktigt för oss att Skövdes positiva utveckling fortsätter. Med en grön och företagsam politik och en politik för en hållbar välfärd kommer Centerpartiet fortsätta vara en drivande kraft i kommunens fortsätta spännande utveckling. Att nu  kunna lägga allt fokus på Skövde känns både befriande och spännande, utmaningar saknas inte!
 
/Leif
 
 

Kommentera

Publiceras ej