-Leif-C får hela Skövde att växa.

0kommentarer

Även denna helgen har det blivit lite kampanjarbete. Idag var vi några Centerpartister som begav oss till Stöpen, en liten växande ort en mil väster om Skövde.


Skövde kommun har många mindre samhällen och en livskraftig landsbygd. Med Centern i ledningen för Skövde har vi arbetat för byggnation och utveckling i hela kommunen. Vi har tagit ställning för skolorna och förskolorna utanför centralorten, de är oftast en förutsättning för att attrahera unga familjer. Men det ska också gå att åldras med trygghet och god omvårdnad på sin hemort. Kollektivtrafiken betalas av alla via skatten och ska också omfatta så många som möjligt.
Centern har varit drivande i kommunens arbete för bredbandsutbyggnad till alla. Som centerpartister har vi mycket att vara nöjda över, för oss är landsbygden en del i att nå kommunens ambitiösa tillväxtmål i Vision 2025. När andra delar av landet diskuterar landsbygdens avfolkning, diskuterar vi i Skövde landsbygdens utveckling. Det gör skillnad när Centerpartiet är en stark politisk kraft, det ser vi i Skövde.
Väl hemma blev det ännu en eftermiddag och kväll med målning.


Titti har som ni sett på bloggen sin årliga reunion denna helgen, i år i Göteborg. Därför passar det bra att låta huset stinka av färg inne och skillnad till det bättre blir det.
/Leif






Kommentera

Publiceras ej