-Leif- Framtiden är vår!

0kommentarer

Efter en morgon och förmiddag med diverse möten mm (onsdagsavstämning om infrastruktur och kollektivtrafikfrågor i kommunen, kommunstyrelsens arbetsutskott och skrivande av ett svar på en interpellation till nästa kommunfullmäktige) så bar det i väg till Arena Skövde för att möta årets studenter. Som vanligt var vi flera politiker, tjänstemän samt personer från frivillig organisationer som delade ut Vatten Flaskor till årets studenter, under parollen "Varannan Vatten". Uppskattat som vanligt av både studenter och alla övriga som fanns på plats.
 
 
Som vanligt följdes utspringet av den sedvanliga kortegen genom Skövdes centrumkärna. Underbart att se och möta alla glada och förväntansfulla studenter på väg ut i vuxenlivet.
 
Eftermiddagen följdes av beredning och fotografering innan det var dags att möta tre av Alliansens partisekreterare som gjorde ett kort stopp i Skövde.
 
Från vänster: Kent Persson partisekreterare (M), Acko Ankarberg Johansson partisekreterare (KD), Michael Arthursson partisekreterare (C), Anne-Marie Ekström vice ordförande kommunfullmäktige i Borås (Fp).
Under After Worken med Alliansföreträdarna ställdes många frågor. En återkommande kommentar var vem regerar Sverige bäst? Fyra partier som visat att vi kan det i såväl framgångs som motgångstider eller en splittrad vänster? 
 
Vem vill tillbaka till Socialdemokraternas regeringsår med ökande utanförskap och unga människor som förtidspensionerades? En dag som denna med flera hundratals studenter är den frågan extra relevant. Vilket regeringsalternativ, om det nu finns ett med S,Mp och V, skapar den bästa framtiden och förutsättningarna för dagens nybakade studenter 
Det finns fortfarande mycket kvar att göra för Allianspartierna i att skapa förutsättningar för alla unga att kunna förverkliga sina drömmar och visioner. Men frågan dagens unga studenter och väljarna måste ställa sig vilket regeringsalternativ är bäst för Sverige idag och i framtiden?
 
/ Leif
 
 
 
 
Acko Ankarberg Johansson, Kent Persson, Michael Arthursson, Regeringsalternativ, Student, Varannan Vatten,

Kommentera

Publiceras ej