-Leif- Händelserik vecka

0kommentarer

Äntligen fredag! Efter några mycket intensiva veckor så känns det extra skönt med en mötesfri helg där jag och Titti ska konsumera kultur och få tid att umgås med goa vänner.
Fredagen inleddes med 2 timmars möte i ordförandegruppen, det är lite att jämföra med ett regeringsmöte fast i kommunen. Det är i ordförandegruppen som frågor lyfts tidigt och det är där som strategierna läggs upp av den styrande majoriteten. Vad vi diskuterade är däremot utanför offentlighetens ljus, men resultatet av det kommer ses i olika frågor som kommer komma upp i nämnder och styrelser under de kommande månaderna.

Som du säkert följt så har Titti haft oturen att flera gånger det senaste året drabbats av ryggskott. I tisdags kväll så var det min tur  :( Men efter två behandlingar hos min naprapat så börjar det kännas ganska bra.
I eftermiddag så har jag haft ett tre timmar långt möte med lantbrukare och Göteborgs Energi för att få till en bra lösning kring mottagande och spridning av biogödsel från den nya biogasanläggningen som inom kort tas i bruk i Skövde. Det finns många miljövinster med biogasproduktion, förutom att det är en kretsloppsanpassad process , så möjliggörs ökad produktion av högklassigt fordonsbränsle.. 
 

/Leif

Kommentera

Publiceras ej