-Leif- Valseger nästa!!!

0kommentarer

Två intensiva kampanjdagar är tillända. Tidigt på förmiddagen träffade jag CUFs förbundsstyrelse som har haft möte i Skövde sedan i fredags för att lägga upp dagens kampanjande. I går deltog CUF:arna aktivt i kampanjandet på torget och mötte Skövdeborna, idag så har de delat centertidningar till några tusen hushåll i centrala Skövde. Stort tack för en suverän insats :)

Under tiden som CUF:arna delade tidningar så var jag och besökte den Syrisk Ortodoxa kyrkan och pratade om regionvalet och Centerpartiet tillsammans med Shorik Adam som är en av kandidaterna på Skaraborgslistan och medlem i den Syriska Ortodoxa församlingen. Intresset var som vanligt stort, jag har besökt kyrkan och församlingen flera gånger sedan kyrkolokalen invigdes i början av 2000-talet. Det blev på många sätt ett kärt återseende med många av församlingsmedlemarna. Frågorna och intresset för valet var många, betydligt fler än jag förväntat mig :)

För en liten stund sedan så hade valledningen en avstämning med de 49 kommunkretsarna i regionen, efter den så känns det som ljuv musik. Vi ligger bra till med materialutdelning, engagemanget är högt, media skriver om C. Nu gäller fortsatt arbete ända in i kaklet, för Västra Götaland behöver en ny majoritet med ett starkt Centerparti. Skälen till det är enkla:
- Laga maten på varje sjukhus nära patienten som en del i tillfrisknandet och rehabiliteringen. Nej till centralkök!
- Stärk ambulansvården, inför en tiominuters garanti över hela regionen!!'
- Rätt vård på rätt nivå!
- Satsa på utbyggd kollektivtrafik som går i rätt tid!

Nu väntar en rolig vecka med mycket kampanj och många möten!

/Leif

Kommentera

Publiceras ej