-Leif- Rösta i regionvalet!!

0kommentarer

På söndag avgör väljarna i Västra Götaland vem som ska styra regionen och därmed ha ansvaret för sjukvården, kollektivtrafiken och de regionala utvecklingsfrågorna.  Det behövs en ny ledning som kan sätta Västra Götaland på kartan och driva de viktiga utvecklingsfrågorna. Det nuvarande bräckliga minoritetsstyret med S, V, MP och Sjukvårdspartiet har blockerat många viktiga frågor. 

Några viktiga skäl till varför det behövs en ny politisk ledning:

MP säger nej till utbyggnad av E20 till motorvägsstandard. Under denna mandatperioden påbörjas arbetet med en ny infrastrukturplan idag är Miljöpartiet ordförande i regionutvecklingsnämnden och ansvariga för arbetet. Har Skaraborg råd med att låta Mp blockera en av de viktigaste utvecklingsfrågorna för Skaraborg? Mitt svar är nej!

Sjukvårdspartiet säger nej till finansieringen av infrastrukturpaketet i Göteborg som byger på införande av trängselavgifter. Ska vi ha ett parti i majoriteten som hotar den viktiga infrastrukturutbyggnaden för bland annat allt gods ut till hamnen i Göteborg? Mitt svar är nej!

S,V, Mp Sjp vill ta pengar från sjukvården och från utbyggnaden av kollektivtrafiken för att finansiera införande av enhetstaxa. Är det rätt? Mitt svar är nej!

Centerpartiet är redo att tillsammans med Allianspartierna ta över ledningen av regionen på söndag. Det innebär satsning på akutsjukvården, utbyggnad av infrastrukturen och kollektivtrafiken. Ett starkare Centerparti innebär också att t.ex fritidskortet för unga ska utvidgas att gälla hela dygnet. Att ambulansens inställelsetid ska garanteras på kommunnivå. Centerpartiet motsätter sig införande av centralkök, maten ska lagas på varje sjukhus och är en viktig del i rehabiliteringen och tillfrisknandet.

Din röst behövs för en ny ledning med ett större Centerparti som stärker Västra Götalandsregionens och Skaraborgs konkurrenskraft.

Ha en bra fredag
/ Leif

       

Kommentera

Publiceras ej