-Leif- Centerpartiet enda Allianspartiet i medvind!

0kommentarer

Stämningen igår kväll  på Centerpartiets valvaka i Göteborg var på topp bland alla besökarna. Centerpartiet har åter bevisat att vi är bästa partiet på att valspurta. Jämfört med 2010 års regionval var Centerpartiet det enda Allianspartiet som ökade procentuellt vilket räckte till nio mandat, en ökning med ett jämfört med höstens ogiltigförklarade val. Som valkommitténs ordförande vill jag rikta ett riktigt stort tack till alla underbara valarbetare inte minst alla CUF:are som varit helt fantastiska i denna valrörelsen. Det bådar gott inför framtida val :)

Det parlamentariska läget är dock oklart mellan blocken med Sverigedemokraterna som vågmästare. Nu väntar dagar och kanske veckor av partiöverläggningar innan vi vet vem som kommer leda Västra Götalandsregionen de kommande tre åren.

Det blev en kort nattsömn efter att vi kommit hem från valvakan. Tidigt i morses styrde jag kosan till Sigtuna där jag  på förmiddagen deltog i en paneldiskussion kring "Offentlig Fastighetsförvaltning"  på en tvådagars konferens. Tyvärr var det inte möjligt att ta sig dit i tid med kollektivtrafik :( Efter ett kort gästspel på en timma och god lunch var det dags att köra hem till Skövde igen för ytterligare ett möte på kommunen innan det var dags att ta kväll. Många mil i bilen har det blivit de senaste dagarna genom ett fantastiskt vackert grönt landskap.

/Leif

Kommentera

Publiceras ej