~Titti~ Punkter blir avbockade!

1kommentarer

God eftermiddag!

Hittills har vi haft en mycket produktiv dag! Nu kan Leif vara delaktig på ett helt annat sätt och det känns mycket roligare att vara två nu i "upploppet" till brölloept :D

Idag har vi provsmakat hela 7 (!) olika tårtor - gott gotti gott gott!! Igår provsmakade vi ju menyn till bröllopsmiddagen och det enda vi var osäkra på var desserten. Båda var så himla goda, fast två helt skilda smaker så vi bestämde igår att vi först skulle välja smak på tårtan och se till helheten när vi väljer dessert.

Det komiska var att vi fastnade för exakt samma smaker när vi provade tårtan. Såå till slut valde vi min favorit till desserten och Leif favorit till tårtan. Det svåra valet bestod i att välja vilken smak, för båda var som sagt gudomligt goda - så det var ett delikat problem! ;)

Grejen med dessa val är ju att när gästerna ätit upp desserten är det ju inte meningen att de ska sitta som alldeles mätta och dästa och känna "åh vad gott nu skulle jag gärna lagt mig ner och tagit en nap..." utan tanken är ju att efter desserten ska ju festen börja vi vill att de ska känna "Ja nu ska här dansas och festas så det står härliga till!!" Så det var det vi hade i åtanke när vi gjorde våra val...

Såå  6 dagar kvar, och nu är det "bara" 108 punkter kvar på Att-göra-listan (snittar vi med 18 avbockade punkter per dag så klarar vi det!)

~Titti

1 kommentarer

Anne-Lie

25 Sep 2010 17:54

Så sugen jag blev på tårta nu då;-))

Hoppas ni nu tillsammans lyckas pricka av de där sista punkterna innan den stora dagen sätter punkt för det;-))

Kommentera

Publiceras ej