-Leif- Anders Flanking avgår som partisekreterare!

0kommentarer

Det var först meningen att jag skulle varit ledig i dag, men det är lite mycket som pockar på de närmsta veckorna så jag har haft möten på förmiddagen, men eftermiddagen har jag tillbringat hemma med frun och svärföräldrarna. 
Med tanke på hur vår höst ser ut med mina olika engagemang och Tittis arbetssituation bestämde vi oss tidigt för att lägga bröllopsresan till våren nästa år, då ska vi ha två veckor sammanhängande L E D I G H E T :)

I dag har Anders Flanking partisekreterare i Centerpartiet meddelat att han kommer lämna sin post. Anders är inte bara en politiker för mig och Titti utan också en mycket god vän. Jag lärde känna Anders på 80-talet och sedan dess har vi hållit kontakt. Anders har många fantastiskt fina egenskaper som vi uppskattar, han är en stor humanist, en förmåga att lyssna som få andra har, visionär med en jordnära förankring, en fantastisk pappa till sina tre barn. 

När Anders höll sitt bröllopstal till oss så kommenterade han bland annat min och Tittis blogg: kärlek och politik. "Låt alltid kärleken vara större än politiken och låt inte politiken ta överhanden". Jag lovar att jag och Titti ska bära med oss de orden. Jag beklagar för Centerpartiet att Anders lämnar partisekreterar jobbet men önskar honom lycka till i nya uppdraget som riksdagsledamot och att få mer tid för sig själv och sina närmaste.

I kväll inleder Alliansen förhandlingarna om fördelningen av poster mellan partierna. Jag hoppas på bra diskussioner och att vi tillsammans formar ett starkt lag för Skövdes framtid där alla är med och bidrar. Största partiet har alltid ett särskilt ansvar så alla ska känna sig delaktiga. Så var det när Centerpartiet var största parti
i kommunen så är det nu när Moderaterna är största parti. Innan valet träffades Alliansföreträdare vid flera tillfällen och därmed har vi lagt grunden för ett mycket gott samarbetsklimat nästa mandatperiod.

Ha en god kväll önskar en mycket lycklig nygift man / Leif 

   

Kommentera

Publiceras ej