-Leif- Politisk röra!

1kommentarer

Fortfarande 6 veckor efter valet är det oklart i många politiska församlingar vem eller vilka som ska styra. I Västra Götalandsregionen har ingen konstallation majoritet och buden har varit många och skiftande om vem som ska styra regionen.
När man hamnar i oklara majoritetskonstallationer som den i regionen efter valet, ställer det krav på ledarskap och ödmjukhet framförallt hos de stora partierna. För vissa partier verkar makten framförallt fortfarande gälla. Jag är övertygad om att väljarna uppskattar ledarskap och ödmjukhet från alla partier. Än finns tid att visa på denna ödmjukhet även fast tiden börjar bli knapp.

God kväll / Leif

1 kommentarer

Hans-Inge Sältenberg

30 Oct 2010 22:24

Det största partiet har börjat med en nyordning som varit dem främande i 10 år, att spela dubbelspel och använda Västra Götalands väl och ve som insats i partipolitiskt spel på riksnivå. Att offra en stabil politisk ledning för Västra Götaland för att ställa upp som bullvan och betala Sjukvårdspartiet för att de medverkar till rödgrön majoritet i SKL är oansvarigt gentemot invånarna Västra Götaland.När det gäller att beskriva hanteringen av lojala samarbetspartners finner jag inte ord.

Kommentera

Publiceras ej