-Leif- Lyckat för Skövde på Almedalen

2kommentarer

Intresset för Skövde kommuns och Reservofficersförbundets panelsamtal om Försvarsmaktens personalförsörjning igår drog fullt hus. Avslutningsvis fick Skövde kommun beröm av Erik Lagersten, Informationsdirektör hos Försvarsmakten för hur vi arbetar tillsammans med försvarsmakten lokalt och hur kommunen är redo att ställa upp för försvarsmakten. Ett inte minst viktigt besked till de närvarande politikerna i försvarsutskottet.

En liten rolig episod inträffade under panelsamtalet, Jan Mörtberg på Försvarshögskolan frågade mig ungefär så här: - tror du att den blonda kvinnan i den blommiga klänningen är intresserad av att rekryteras, eller varför har hon kommit hit?. Jag berättade att den blonda kvinnan är min fästmö Titti. Han tyckte nog det var lite pinsamt, vilket snabbt övergick till en hälsning till blivande svärfar när jag berättade att Titti heter i efternamn :)

I går kväll lyssnade vi till Lars Ohlys tal, inget nytt! Allt som regeringen gjort under mandatperioden är fel och den internationella finanskrisen är regeringens fel. Man kan undra om Lars Ohly och Fredrik Reinfeldt bor i Sverige båda två? Det lät som om Lars Ohly recenserade gamla Sovjet och tiden när kommunismen styrde, den politik som en gång regerade i östblocket kan bli en rödgrön regerings efter valet. Ack hemska tanke!!

Varma hälsningar från Almedalen
/Leif

2 kommentarer

Bo

06 Jul 2010 21:43

Hälsa Jan om Du träffar honom igen, det var en trevlig kille.

Leif

07 Jul 2010 09:07

Det lovar jag! Lättsam och trevlig person, han var mycket imponerad över hur vi i Skövde arbetar tillsammans mellan kommun och försvarsmakt. Beröm är ju alltid trevligt:)

Kommentera

Publiceras ej