~Titti~ Nu går det att sova i vagnen! 😊

0kommentarer

Idag var rehaben inställd så istället blev det playdate med "fikagruppen". Vi tog en promenad i vårsolen.
 
 
Vi gick till sjukhuset där jag hade tid för ett snabbt besök på barnmedicin. Jag hämtade upp en burk provexemplar med ersättning för barn med mjölkproteinallergi.
 
 
 
Jag gick även med mig en del information. Jag ska läsa på om det och sedan ska jag prata med vår dietist igen. Jag är fortfarande lite osäker på hur jag ska använda den och hur jag ska gå tillväga den närmsta tiden? Skriver mer när jag vet..
 
Barnen gillar vagnens sittdelar och nu sover de till och med i vagnen när den står still! Det gjorde de aldrig i liggdelarna, så fort jag stannande vaknade de. Men nu går det bra minsann! Som idag, när vi kom tillbaka från promenaden sov de i vagnen (man kan fälla ned sittdelarna i tre lägen, i det lägsta läget ligger de i stort sett som i en liggvagn). De andra barnen sov också, så vi ställde vagnarna på altanen så fick de fortsätta sova.
 
 
Det kändes väldigt konstigt? Men definitivt en vana jag kan vänja mig vid! 😉
 
Till slut vaknade alla barnen och de kunde leka! För barnens del verkar det bästa med playdate:arna vara att de får leka med "nya" leksaker, dvs. leksakerna som finns i det huset vi är i.
 
 
Jag inspirerades av några leksaker som hade olika melodier. Så när vi kom hem tog jag fram nallen som sjunger, räknar och lite annat:
 
 
Det tyckte barnen var spännande!!
 
 
~Titti
 
PS. Vet inte om jag har några bilder där BÅDA barnen och BÅDA strumporna på sig??! 😂😂
 

Kommentera

Publiceras ej