~Titti~ Tankar som väcker känslor..

0kommentarer

Igår hade jag efterkontroll på barnmorskemottagningen. Jag är glad för att jag har en så bra barnmorska för det blev lite jobbigt vilket jag inte var beredd på. Jag hade en tuff förlossning och det är mycket att bearbeta, det har jag inte gjort :(
 
Direkt efter förlossningen fick vi erbjudande att komma till Antenatal på sjukhuset och prata om förlossningen. Det är dags att ta tag i det erbjudandet, tacka ja och boka tid. Då kommer vi att få prata om våra upplevelser och ställa frågor och få svar om varför det gick som det gick. Det var jobbigt att tänka tillbaka igår, men jag inser också att det är viktigt att göra det..
 
När jag var iväg var en kollega och vän snäll och kom hit och gick ut med barnen på barnvagnspromenad. Tänk vad konstigt det är att åka iväg utan dem? De saknas mig hela tiden!
 
 
Imorse hade jag bokat in ett tidigt besök hos sjukgymnasten. Efter nyår kommer jag förhoppningsvis kunna börja med våtvästträning och det ser jag fram emot! Fram till dess är det några få väldigt "små" övningar som jag ska göra. De kan nästan se ut och kännas som obetydliga, men det handlar om att väcka små små (stabiliserings-) muskler till liv.
 
Avslutningsvis vill jag bjuda på en fin bild från igår kväll. Bebisarna ville inte sova när jag ville lägga dem så de var fortfarande uppe och klarvakna när Leif kom hem. Och tur var kanske det, för de fick en fin stund tillsammans:
 
 
Jag tycker att det är så mycket kärlek i denna bild ❤️
 
~Titti

Kommentera

Publiceras ej