~Titti~ Barnmorskan ger tummen upp!

0kommentarer

Idag har jag varit på besök hos barnmorskan.
 
 
Vi pratade igenom vad som hände i måndags och hon sa att vi gjorde helt rätt som åkte in till förlossningen och att vi måste göra det om jag känner likadant igen. Alla proverna som jag tog idag var dock bra och i och med det fick jag klartecken att få åka till Gotland! Visst, bebisarna kan komma när som helst men det finns inget som tyder på att de ska komma nu det kan också ta flera veckor till!
 
 Förra veckan när jag var på Antenatalen fick jag min journal från Ultraljud och Specialistmödravården utskriven och idag skrev barnmorskan ut min journal från Barnmorskemottagningen. Journalkopiorna ska jag ha med mig till Gotland om det skulle bli så att vi behöver åka till förlossningen på ön.
 
Hälften av tvillingarna föds innan vecka 38, vanligast är att födseln sker vecka 37. Nästa vecka går jag in i vecka 36, så ja man kan inte veta om barnen vill komma tidigare, det kan ju också bli som så att de stannar kvar till vecka 40? Jag har lovat läkaren att känna efter innan jag sätter på färjan. I övrigt så är det ju lika säkert att föda på Gotland som det är att föda i Skövde. Packningen blir dock större än vanligt då vi utöver allt annat också måste ha beredskap för om bebisarna skulle komma, så vi har packat förlossningsväska, BB-väska och bilbarnstolarna! :)
 
Att vara på plats under Almedalsveckan är såklart viktigt för Leif, det är ju en supereffektiv vecka med alla möten med mera. Så vi hoppas att allt går som vi vill :) För egen del brukar jag gå på så många seminarier jag hinner och orkar, men i år tror jag inte att det blir så mycket "nytta" för mig -  jag kommer nog mest ligga och vila?
 
Leif har riktigt bråda dagar så ni får ha överseende på hans sporadiska bloggande. Han har mycket på sin agenda och sedan när han väl kommer hem har han en fru som inte orkar göra någonting... För jag måste säga att såhär långt in i graviditeten är jag knockad av tröttheten som är fullkomligt förlamande - jag har typ ingen energi över till något? Ett ärende per dag är ungefär max vad jag mäktar med. Det var jag inte beredd på.. Tur jag vet varför jag är såhär trött annars hade jag blivit rädd på riktigt!! ;)
~Titti
Almedalsveckan, Beräknad Födelse, Gotland, Skövde, barnmorska, barnmorskemottagning, gravid, gravid med tvillingar, graviditet, seminarium, tvillingar, tvillinggraviditet,

Kommentera

Publiceras ej