~Titti & Leif- Påsken 2014

0kommentarer

Vi har verkligen haft en produktiv påskhelg, massor har blivit gjort!!
 
Skärtorsdagen jobbade Leif i skogen och på kvällen kom Tittis föräldrar. Vi bjöd dem på smarrig mat på restaurang Glädje inne i stan.
 
Tittis förrätt: Toast Skagen
 
 
Leifs förrätt: Syltad morot med ostar
 
 
 
Långfredagen tog Leif med sig sin svärfar till skogen och röjde det sista för säsongen,
sedan gjorde de påskfint här hemma.
 
 
Titti körde till Gekås i Ullared för att handla till bebisarna - och kom hem med massor
(kommer ett separat inlägg om detta senare):
 
 
 
Påskafton (och resten av helgen) innebar vila för Tittis del, medan de andra fortsatte att jobba hårt! Bland annat sattes staket runt hela trädgården upp.
 
 
Som belöning kom påskharen med gott, som alla hittade efter en stunds äggjakt.
 
 
 
 
Påskdagen fortsattes det att snickras, såsom grindar, och det pysslades en del i trädgården. Vi höll även på traditionen och grillade för första gången i år :)
 
Titti började tvätta upp bebiskläderna och hängde dem på tork. Denna bild är så söt och gör hela hjärtat varmt, längtan till dess vi får klä de små är stor ♥♥
 
 
 
 
Annandag Påsk kallade vi på förstärkning, fixade ny grusgång
och lite annat "fix" som vi har sparat på.
 
 
Så snacka om att det har varit en produktiv och effektiv helg! För Leif är det extra skönt att kunna passa på att ta sådant här när tillfälle ges, för det är inte ofta som han är hemma en helg
så att-göra-listan kan ibland bli liggandes och plussa på i oroväckande längd..
Utflykten till Ullared tog på Tittis krafter (så resten av helgen blev som sagt lugn för hennes del), men det var skönt att få det gjort för det var väldigt mycket som inhandlades under denna dag, så nu är det inte så himla mycket mer som måste inhandlas innan bebisarna kommer :)
 
Att vädret har visat sig från sin bästa sida har förgyllt helgen extra och vi har njutit av solen, ledigheten och gott sällskap! Hoppas att Ni bloggläsare också har haft en fin Påsk :)
~Titti & Leif
Annandag Påsk, Bebisinköp, Gekås, Kärlek och Politik, Leif & Titti, Leif Walterum, Leif och Titti Walterum, Långfredag, Påskafton, Påskdagen, Påskpynt, Påsktradition, Restaurang Glädje, Skärtorsdag, Skövde, Skövde, Leif Walterum, Titti & Leif, Titti Walterum, Ullared, Walterum, påsk, påskgodis, äggjakt,

Kommentera

Publiceras ej