-Leif- Nya lösningar behövs för framtiden

0kommentarer

Som sista punkt på dagens förhandlingar debatteras nu Jämställdhetspolitiken. Ett område som engagerar många talare liksom det har varit inom alla andra politiska områden som behandlats under dagen.
Morgonen inleddes 08.00 med att bostadspolitiken debatterades, följt av ett långt block med antagande av ett nytt program för Jobb och ekonomisk politik. I det programmet tar sig Centerpartiet an framtidens utmaningar med nya lösningar, ett stort fokus på företagandet och då framförallt de mindre företagens villkor. De ungas möjligheter att komma in på arbetsmarknaden har ett stort fokus i programmet.Centerpartiets jobbpaket kan du läsa mer om genom att klicka här 
På eftermiddagen debatterades justitiefrågor som följdes av ett stort välfärdsavsnitt med antagande av ett nytt välfärdsprogram. Får Centerpartiet fortsätta att bestämma så ska valfriheten utökas, LOV är en reform för att möta medborgarnas olika behov och önskemål. I kväll så är det jämställdhetsfrågorna som debatteras och någon gång framåt midnatt kommer det bli dags att få luta huvudet mot kudden  innan vi kl 08.00 i morgon bitti fortsätter med ett avsnitt om socialförsäkringsfrågor följt av ett långt miljöavsnitt.
Intensiva men stimulerande stämmodagar när Centerpartiet formar framtidens Hållbara politik för att möta framtidens utmaningar.
/Leif
Centerstämma 2013, bostadspolitik, ekonomi, jobbprogram, justitiefrågor, jämställdhet, välfärd,

Kommentera

Publiceras ej