-Leif- Många funderingar

0kommentarer

Efter en lång arbetsdag som började på kommunkontoret vid 07.30 så har det hunnits med mycket idag. På förmiddagen så ägnades tiden åt att diskutera fortsatta omställningen till ett fossilfritt Skövde, spännande investeringar på gång i att bygga ut kraftvärmeproduktionen. Det följdes av diskussioner med allmännyttan hur vi kan öka bostadsbyggandet nästa år, jag begärde att innan årsskiftet få se hur och var man kan komma i gång med nyproduktion av lägenheter under första halvåret 2014.
Eftermiddagen har ägnats åt att diskutera förändringar i den kommunala organisationen för att bättre möta framtidens utmaningar och kommunmedborgarnas behov. Låter säkert ganska tort men är faktiskt riktigt spännande och kul. Till det hör också frågor om medborgarinflytande, politik contra tjänstemannastyre, fritidspolitikernas förutsättningar att göra ett bra arbete mm.
I morgon bitti väntar frukostmöte med de lokala företagarna i kommunen, följt av företags- och verksamhetsbesök under dagen som avslutas med att jag träffar Skövde framtid senare på eftermiddagen, nämligen Skövde Ungdomsforum.
Går inte att säga annat än att dagarna är omväxlande :)
/Leif
AB Skövdebostäder, Skövde, Skövde Ungdomsforum, Skövde Värmeverk,

Kommentera

Publiceras ej