-Leif- Missa inte årets stora lantbruksdebatt!

0kommentarer

Den 21 januari är det dags igen för den stora lantbruksdebatten i Blå Hallen, Billingehus, Skövde. Den har arrangerats vartannat år sedan 90-talets början med Swedbank och Sparbankerna som värdar. Arrangemanget är så vitt jag vet den största återkommande lantbruksdebatten i Sverige med 1000-1200 åhörare som kommer till Skövde från när och fjärran.
 
      
 
Som vanligt är det en spännande debattpanel. Landsbygdsminister Eskil Erlandsson, Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, LRFs ordförande Helena Jonsson, Södra Skogsägarnas ordförande Christer Segerstéen, VD Hjordnära Mejeri Ove Conradsson, VD Varaslättens Lagerhus Fredrik Blad samt VD Swedbank Michael Wolf. Temat för debatten är "Global påverkan - lokal produktion"  en i alla högsta grad daglig verklighet som dagens jord- och skogsbrukare har att förhålla sig till.
Själv kommer jag att för tredje gången vara debattledare, ett spännande och intressant uppdrag. I år kommer Helena Silvander, som är ny segmentansvarig för Skog & Lantbruk Swedbank, stå vid min sida. 
Under dessa veckorna före så blir det en hel del planering av arrangemanget och som du ser så finns det också en annan nos som vill lägga sig i detta ;)
      
 
/Leif
      
Lantbruksdebatt Billingehus,

Kommentera

Publiceras ej