-Leif- Traditionsenlig glögg

0kommentarer

I minst 25 år har Centerpartiet i Skövde haft som tradition att möta väljarna i adventstid och bjuda på glögg. I dag var det dags igen. Som vanligt trevligt och många positiva samtal hann det bli under de fyra timmarna på torget.
Att möta väljarna i mellanvalstiderna har varit något som Centerpartiet i Skövde alltid har valt att prioritera, det är också ett tillfälle att direkt med väljare känna av och få tillfälle att stämma av viktiga frågor. Mötet med invånarna är bland det mest stimulerande som finns.
Fast vissa har kan ha svårt att dricka glögg ur en centermugg, en alliansväljare gjorde klart för oss att han gärna kunde dricka glögg men inte ur en centermugg. Oppositionsrådet Marie Ekman (S) däremot bad i stället om påfyllllning när hon lämnande oss och gick vidare över torget:) Det hedrar henne!
Skövdedandan i kommunpolitiken är något som Centerpartiet värnar. Det är genom att lyssna till varandras argument och ta tillvara det bästa oavsett det kommer från majoritet eller opposition som vi tillsammans skapar ett än mer attraktivt Skövde. Så vill jag fortsätta att verka som kommunpolitiker och kommunalråd om jag får väljarnas förtroende i valet 2014. Det är genom att verkat så sedan 1970-talet som Skövde skapat sig en unik position som en solid och välmående kommun med hög servicenivå, låg skatt och låga taxor och avgifter.
Efter väljardialogen var det dags att fira Gunvor Kvick, skolpolitiker för Centerpartiet, jag har tidigare varit med på Gunvors 40 0ch 50 års kalas att mjölkbonden och undersköterskan nu blivit 60 var svårt att tro.Hur som helst så utbringar vi ett fyrfaldigt hurra för Gunvor. Tack Gunvor för en fanstastiskt god mat och tårta :)
 
/Leif
 
  
  
Centerpartiet, Glögg, Gunvor Kvick, Skövde,

Kommentera

Publiceras ej