-Leif- Två veckor med lite tid på kontoret

0kommentarer

I morgon inleds en ny varierande arbetsvecka med mycket resande. 
Måndag: Efter möte i Skövde kommuns borgerlig ledning så bär det iväg till Göteborg för styrelsemöte med Skövde Biogas AB på Göteborgs Energi. På måndagkvällen är det dags för höstens första kommunfullmäktige. För Centerpartiet så kommer det vara ett möte med saknad efter vår avlidne fullmäktigeledamot Per-Inge Jonsson, på hans plats kommer ett ljus att brinna och mötet inleds med en tyst minut.
Tisdag: Efter ett frukostmöte på Arla i Skövde med Näringslivsformum så har Västra Stambanegruppens arbetsutskott möte i Alingsås. PÅ mötet kommer vi dra upp strategierna för vinterns fortsatta lobbyarbete för att öka kapaciteten på Västra Stambanan.
Onsdag:  På onsdag är det arbetsutskott med kommunstyrelsen. Följd av beredningar och tjänstemannagenomgångar på eftermiddagen innan de borgerliga partierna har ett avstämningsmöte på eftermiddagen.
Torsdag-Fredag: Under två dagar så ska jag delta på första av flera träffar kommande halvåret där vi är ett mindre antal politiker och tjänstemän som ska diskutera styrning och ledning i kommunerna. Vi som deltar har specialinbjudits av av Sveriges KOmmuner och Landsting. I mars nästa år ska vi redovisa vårt uppdrag kring framtidens styrning och ledning av kommunsverige.
Lördag och en vecka framåt SEMESTER: Så väntar sol, värme, bad i Turkiet och firande av min och Tittis bröllopsdag. Ska bli härligt, särskilt nu när den svenska hösten gör sig allt mer gällande.
 
/Leif
 

Kommentera

Publiceras ej