-Leif- En omväxlande vecka :)

0kommentarer

Denna veckan spänner över det mestasom ett kommunalråd sysslar med. Måndagen har fyllts med allehanda möten och diskussioner med tjänstemän i stort och smått. Hela eftermiddagen så har Skövde kommun haft samråd med Trafikverket kring aktuella frågor inom alla transportslag. En av de saker vi kom fram till var nödvändigheten av att formalisera samråden mer än tidigare. Skövde växer och det påverkar trafiken stort, Trafikverket måste in bättre i planeringsprocessen var en av mötets slutsatser.
 
Tisdag morgon inleder jag med att diskutera förutsättningarna för en utbildnings och arbetsgivarmässa i Skövde ett upplägg jag tror mycket på. Efter det mötet fortsätter jag en diskussion om hur Trandansen vid Hornborgasjön ska komma att organiseras. Trandansen är en av de största besöksmålen i Västsverige, om vi kan få en del av besökarna att spendera mer här, stanna över natt så blir utdelningen mycket god.
I morgon eftermiddag har Skövde kommun introduktion för nyanställda, ett arrrangemang som brukar vara mycket uppskatttat. Vad mer som händer denna veckan kommer senare på¨blogg.
 
Till dess önskar jag en trevlig dag
Leif

Kommentera

Publiceras ej